Hodnocení obchodu

5,0 196 hodnocení
5
194x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Růža | 17.8.2023
Skvělý;2764;️Hodiny mě bavily a hlavně bylo vše dobře vysvětleno.
SB Avatar autora Simča Berková | 17.8.2023
Z kurzu jsem měla velký strach, ale byl úplně zbytečný. Prima parta pod vedením skvělého lektora, který ke všem přistupuje individuálně dle potřeb každého z nás. Kurz byl velmi příjemný, rodinný a také velmi přínosný. Ke kurzu bylo k dispozici spoustu užitečných rad a materiálů. Mohu vřele doporučit!! Díky moc za ochotu a krásný přístup!
E Avatar autora EthanK | 17.8.2023
Užitečnější než s učitelem ve škole
M Avatar autora Martin | 14.8.2023
A když píši, že mi "jevy dělali problémy", tak tím, samozřejmě, myslím, že mi jevy dělaly problémy... Všem se omlouvám... :-)
M Avatar autora Martin | 14.8.2023
Začnu tím, že jeho způsob výuky je nejen velmi efektivní, ale také nesmírně zábavný. Učení se s ním nikdy není nudné, protože dokáže komplikované koncepty představit způsobem, který je snadno srozumitelný a zajímavý. Jeho schopnost vytvořit uvolněnou atmosféru umožňuje komfortně se ptát na otázky a diskutovat o těžkých tématech bez strachu z omylů. Běžící češtinář má opravdu hluboké znalosti českého jazyka a jeho gramatiky. Vždycky dokáže vysvětlit složité gramatické struktury a pravidla způsobem, který není matoucí, a díky němu jsem konečně začal chápat složité gramatické jevy, které mi dříve dělali problém. Tento kurz mohu jedině doporučit
P Avatar autora Petr | 10.8.2023
super a hlavně dobře vysvětleno
J Avatar autora Jakub a Andrea | 16.6.2023
Chtěli jsme touto cestou poděkovat úžasnému učiteli za skvělý přístup při přípravě na přijímací zkoušku na ČJ. Riskli jsme pouze přijímačky na jednu školu, protože syn má specifické požadavky a přijímačky zvládl. Na školu se syn dostal. Kurzy ho bavily a tak za mě skvělá myšlenka a myslím, že jsme pana učitele nevyužili naposledy. A doufám, že ve skvělé práci budete i nadále pokračovat a vymýšlet pro děti různé aktivity.
V Avatar autora Vendula a Daniel | 31.5.2023
Syn se zúčastnil přípravného kurzu z ČJ na přijímací zkoušky na střední školu a ve finále měl o 10 bodů více z ČJ než z M!!!, což bylo velké překvapení, protože je spíše technický typ a na střední školu se dostal. Rozhodně kurzy p.Jarmila Vepřeka doporučujeme, syna i jeho kamarády kurzy bavily a hlavně byly velmi přínosné!!!
K Avatar autora Kateřina | 16.5.2023
Vřele doporučuji!
TS Avatar autora Tereza Skalová | 15.5.2023
Nejlepší rozhodnutí jaké jsem kdy udělala! Běžící čestinář mi dodal nejen sebevědomí, ale i motivaci. Měla jsem poslední pokus a byla jsem na zhroucení... Zučastnila jsem se 4denní kurzu a mohu jen doporučit. MOC DĚKUJU!
L Avatar autora Lucie | 12.5.2023
Jsem velice spokojená. Tento kurz mi dodalo nejen spoustu vědomostí, ale sebevědomí na didaktický test a hlavně motivaci k učení. Skvěle nám to vysvětlil. S ním si nebudete v hodinách nudit. Ty hodiny hrozně rychle utekly. Doporučuji všem
E Avatar autora Eliška | 30.4.2023
Zúčastnila jsem se 4denního kurzu pro maturanty a nedělního rozboru didaktického testu, a za mě fakt super. Běžící češtinář byl velmi ochotný, vše hezky vysvětlil i mimo webináře. Dále nám ještě poslal záznam z webinářů, které se nám můžou hodit k maturitě, a to vše zadarmo. Doporučila bych každému, kdo se připravuje na jakýkoliv test z českého jazyka. Opravdu mi pomohl a naučil dost potřebných věcí.
A Avatar autora Amálie M. | 30.4.2023
Zúčastnila jsem se nedělního rozboru didaktického testu pro maturanty, a nemohu si na nic stěžovat. Běžící češtinář nám připravil test, který vytvořil on sám a vše jsme si pečlivě rozebrali a odpověděl na všechny dotazy. Za mě velmi kvalitně strávené 4 hodiny. Jsem spokojená a určitě všem doporučuji!
V Avatar autora Verča L. | 30.4.2023
Zúčastnila jsem se obou kurzů pro maturanty, jak v prvním, tak druhém pololetí a obou webinářů s rozborem didaktického testu a byla jsem velmi spokojena. Kurzy i webináře mi daly opravdu hodně. Vše bylo vykládáno ve srozumitelné formě a materiály byly kvalitní. Co bych ale vyzdvihla je to, že materiály byly naprosto jedinečné a nedají se nikdy najít, protože byly vytvářeny přímo Běžícím češtinářem, takže dle mého názoru je výhodné se na kurzy a webináře přihlásit, za ty peníze to opavdu stojí. Na kurzech nikdy nebyla nuda a nebylo to nudné vyprávění. Běžící češtinář věděl, o čem mluví. Dozvěděla jsem se spoustu tipů, jak si poradit s některými úlohami a rady na to, jak se nenechat nachytat. Velice mě potěšil přátelský přístup a to, ze členové kurzů měli různé slevy a výhody. Nevím, co bych vytkla. Fajn, srandovní a chytrý lektor, mám ho ráda
T Avatar autora Tereza | 30.4.2023
Zúčastnila jsem se webináře i kurzu pro maturanty. Mé průměrné znalosti pan učitel navýšil o pár levelů dál. Nejsem nejostřejší pastelka v penále. I přes to jsem všechny cvičné testy zvládla nad požadovanou hranici úspěšnosti. Takže pokud tápete, tohle je rozhodně volba, která vám pomůže! Děkuji!
TT Avatar autora Tony Tuan | 30.4.2023
Velice spokojený z webináře projeti maturitního testu. Kurz je perfektní s Michalem. https://imgur.com/zDoNrIs
K Avatar autora Katka | 30.4.2023
Píši hodnocení jako matka páťačky, která se úspěšně dostala na osmileté gymnázium. O koupi kurzu jsem chvíli přemýšlela, co si budeme, dneska každý přemýšlí, komu dá své peníze. Abych se nerozepisovala - dnes bych dala i více. Když pominu, že cíl (uspět při přijímacích zkouškách) byl splněn -42 bodů:) tak hlavně to dceru bavilo. Kurz je vymyšlen prakticky, poutavě, lektor je dětem blízko vystupováním (prostě normální týpek, žádný strohý profesor), na vše odpovídá, nabízí individuální přístup. Jsem moc spokojená a rozhodně doporučuji. A všem přeji úspěch, ať už u přijímaček nebo maturity;1F44D;
M Avatar autora Matyáš | 29.4.2023
Perfektní kurz, vše velice dobře vysvětleno. Mohu pouze doporučit.
DK Avatar autora Dominik Kuruc | 28.4.2023
Jsem spokojený, dopiloval jsem na didaktické testy a ujistil se v čem jsem plaval (např. druhy vedlejších vět). I za pouhé 4 dny jsem se dokázal dozvědět spoustu věcí. Určitě Vám to můžu jen doporučit, byla to jiná a dokonce lepší zkušenost než ve škole.
N Avatar autora Nikola | 28.4.2023
Za mě perfektní kurz, výborný učitel, všechno má do detailu propracované a vše dopodrobna vysvětlí. Za mě nejlepší učitel se kterým jsem měla čest se potkat.